Algemeen

Hoe moet chocolade bewaard worden en waarom?

Chocolade is gevoelig voor vochtigheid en neemt makkelijk vreemde geuren op. Chocolade is bovendien vatbaar voor oxidatie wanneer deze te lang met licht en lucht in contact komt. Om deze reden kan chocolade het beste volledig afgesloten van licht en lucht bewaard worden op een droge koele plaats. Zorg er dus voor dat een reeds geopende verpakking weer goed wordt dichtgemaakt. De ideale bewaartemperatuur ligt tussen 18° en 20° C. Belangrijk is ook dat deze temperatuur constant blijft.

Vragen over verkoop

Hoe kan ik mijn bestelling doorgeven?

U kunt uw bestelling op de volgende manier doorgeven:

Direct via de website (middels uw eigen inlogcode)

Houd bij het doorgeven van uw bestelling rekening met de uiterlijke besteldatum.

Wat zijn jullie leveringsvoorwaarden en wat rekenen jullie aan bezorgkosten?

Graag verwijzen wij u door naar onze Algemene voorwaarden, hierin staan onze leveringsvoorwaarden en bezorgkosten uitgebreid vermeld.

Wanneer moet ik mijn bestelling hebben doorgegeven?

Wanneer u een bestelling uit het courante assortiment wilt plaatsen kunt u ons bezorgschema aanhouden.  Hoe eerder hoe beter geldt ook voor bestellingen. Wij verzoeken u vriendelijk de bestelling uiterlijk 24 uur door te geven zodat we levering kunnen garanderen.( mits voorradig.)

Wanneer krijg ik mijn bestelling geleverd?

Lambertz & Visser bezorgt uw courante bestelling eens in de twee weken. In ons bezorgschema kunt u terugvinden wanneer uw bestelling geleverd zal worden. Het kan voorkomen dat wij afwijken van het gebruikelijke bezorgschema, dit zal gebeuren ivm feestdagen.

Kan ik als particulier bij jullie kopen?

Helaas, wij zijn een groothandel en leveren niet aan particulieren. Wij verwijzen u graag naar een verkoopadres bij u in de buurt.

Hoeveel moet ik minimaal bestellen?

Wij hanteren geen minimale ordergroottes. Wij trachten tevredenheid voorop te stellen richting onze klanten. Wel rekenen wij bij orders onder de € 250,- (excl. BTW) € 35,00 handeling-/verzendkosten. Bekijk onze Algemene voorwaarden, voor meer informatie over de bezorgkosten.