- Aantal in verpakking
- 8st
- Gewicht
- 600g
Bij Grandma Wild’s Biscuits ligt de erfenis in de details. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten om de biscuits te maken. De biscuits worden op de traditionele manier gebakken in de bakplaat, om die krokante crunch en heerlijk smakelijke smaak te bereiken. Precies zoals Annie Wild het in 1899 deed.
De oorspronkelijke bakkerij werd rond 1899 opgericht in de badplaats Morecambe in Lancashire. Annie Wild runde de bakkerij en een pension, terwijl ze fulltime moeder was van drie jongens. Haar oudste zoon, John, verlangde ernaar om terug te keren naar zijn Yorkshire roots, weg van de seizoensgebonden zomerse handel.
In 1920 openden hij en Annie een winkel in het historische dorp Haworth, de thuisbasis van de beroemde Brontë-zussen, waar ze begonnen te bouwen op de erfenis van Annie Wild's unieke biscuitrecepten.
Haworth bleef de thuisbasis van de familie-bakkerij tot het begin van het nieuwe millennium, toen ze verhuisden naar hun huidige, speciaal gebouwde locatie in Steeton, West Yorkshire.
Hoewel het bedrijf in omvang is gegroeid vanaf de bescheiden beginjaren, blijft het huidige bedrijf trouw aan de erfenis van zijn oprichter, Grandma Wild.