Wellibites

Het verhaal van Wellibites

Sara is de apotheker en gezondheids- en voedingscoach die verandering wilde creëren in het hedendaagse suikervrij snoep assortiment.

Waarom bevat snoep nog steeds tot 80 procent suiker als er betere alternatieven zijn? Waarom kiezen voor shortcuts als we slimmere, gezondere keuzes kunnen maken die fantastisch smaken? Om de wereld beter snoep te geven, richtte ze Wellibites op.

Ze bereidde de eerste partij in haar keuken en toen ze groen licht kreeg van haar snoep-liefhebbende nichtje, wist Sara dat ze iets goeds in handen had.

Haar missie is om te helpen deze wereld beter te maken met minder type 2 diabetes en obesitas. Met Wellibites zet ze een stap in die richting door snoep aan te bieden dat lekker smaakt en ook goed voor je is. Bovendien kunnen ze door iedereen worden genoten, zelfs door mensen met allergieën of andere dieetwensen.

Vandaag is Wellibites een succesverhaal dat blijft groeien naarmate steeds meer mensen ontdekken:

Een super heerlijk snoep zonder onnodige ingrediënten!

 

Als Lambertz & Visser zijn we de trotse partner geworden voor de verdeling van de Nederlandse markt

Wellibites

Wellibites Pear & Melon 24 pack

Wellibites
88500637
De verrukkelijke Peer & Meloen smaak is speciaal ontworpen door en voor kinderen. Het is een speelse combinatie waar zoete peren samenkomen met verfrissende meloen. Verrijkt met vitamine B3, dat bijdraagt aan een normaal energiemetabolisme.