Losse Thee

Bent u op zoek naar een manier om uw eigen merkidentiteit te versterken en uw klanten te verrassen met hoogwaardige thee? Lambertz en Visser bieden u de perfecte oplossing - onze Private Label Collectie. Hier kunt u uw eigen merk creëren met een uitgebreide selectie thee. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw merk te laten opvallen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw merk op te bouwen met heerlijke theevarianten. Verken de mogelijkheden van private labeling en maak uw merk onvergetelijk met onze thee.

"Het geschenk van de Nijl". Tot de bouw van de dammen in de Nijl zorgde de jaarlijkse overstroming van de rivier voor vruchtbare grond en goede oogsten langs de oevers van Egypte. Hier groeit fruit, zoals bananen en citrusvruchten, zoals sinaasappelen, die mooi in deze rooibosthee zijn verwerkt. De rooibos thee is mooi in evenwicht door de toevoeging van...
Geniet van een relaxmomentje met deze kruidenthee. De melange bevat perzik, kurkuma, lemongrass, brandnetelbladeren, berkenbladeren, sinaasappelbloesem en saffloerbloesem.
De droom der Zuidzee thee is een heerlijke naar bloemen geurende zwarte thee, die je helpt relaxen alsof je op het strand ligt. 12 verpakkingen met jullie logo, 70g losse thee per verpakking.