Thema producten

Lambertz en Visser bieden een uitgebreid assortiment themaproducten, waaronder prachtige geschenken voor geboortevieringen en ons unieke koeienassortiment. Onze geboorteproducten zijn met zorg samengesteld om de komst van een nieuw leven te vieren. Daarnaast hebben we een speciale collectie koeien gerelateerde items die een vleugje landelijke stijl toevoegen aan je dagelijkse routine. Voor de liefhebbers van deze boerderijdieren is er volop keuze. Of je nu op zoek bent naar een attent cadeau voor een geboorte of gewoon wilt genieten van onze koeiendesigns, Lambertz en Visser hebben diverse mogelijkheden om aan je wensen te voldoen. Ontdek ons assortiment en laat je inspireren door de diversiteit van onze themaproducten.

Koeien assortiment

FRUIT Melkverpakking gevuld met 200gr Fruitkoeidrop18st

Koeiendrop
999085
Al jaren lang is Koeiendrop een echte hardloper. Naast de zoete koeiendrop hebben we een nieuwe variant ontwikkeld. De Fruit koeiendrop is een kleurrijke zoete variant die zorgt voor een vrolijke en kleurrijke toevoeging van het koeien assortiment.
Dutch Design Giftboxen

Storage Box Small Royal Dutch piano 10st

911041
Ga mee terug naar de Gouden Eeuw met de Royal Dutch opbergdoos Classic.   De tijd waarin de VOC het Chinese porselein in Nederland introduceerde en bij ons het Delfts blauw ontstond. De kenmerkende blauwe en nog altijd populaire schilderingen vinden we terug op allerlei aardewerk. Dutch Design Brand heeft deze Oer-Hollandse tegeltjes gebruikt als...

Sinds kort hebben wij een showroom!


Wij laten jou graag alle unieke producten zien
en kijken graag samen naar de kansen in de markt.


Plan een bezoekje aan onze showroom


(Heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem!
Neem contact met ons op en wij komen naar jou.)