Italiaanse koekjes

Bij ons kun je terecht voor een heerlijke selectie van Italiaanse koekjes. Van amaretti tot cannoli, we hebben het allemaal. Elk koekje is met de grootste zorg bereid met de beste ingrediënten, zoals bloem, suiker, eieren en verschillende soorten noten. Onze koekjes zijn perfect als tussendoortje of als aanvulling op een dessert. De smaak van Italie in je mond.Bovendien zijn ze ook nog eens handig om cadeau te geven of om mee te nemen naar een feestje. Onze koekjes zijn niet alleen lekker maar ook nog eens mooi verpakt. Bezoek onze website voor meer informatie en bestel vandaag nog uw favoriete Italiaanse koekjes.

Only Cannoli koekjes

Vanille Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM498200
De vanille cannoli wordt gemaakt van: Vanille Bourbon Madagascar met vanille zaadjes oftewel ‘het zwarte goud’ genaamd. Dit is te herkennen aan de zwarte puntjes in de creme.
Only Cannoli koekjes

Hazelnoot Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM498100
Cannoli Hazelnoot 54 stuks. De hazelnoot bevat een vulling met de lekkerste hazelnoten uit Noord Italië. De combinatie met de romige crème geeft de perfecte smaak vol aroma. Het geheel wordt afgemaakt met een topping van hazelnootjes waardoor de smaak zo lekker wordt om je vingers erbij af te likken.
Only Cannoli koekjes

Pistacchio Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM497700
Cannoli Pistacchio 54 stuks. De volle smaak van de pistachenoot gevangen in de zachte zoete crème met een topping van pistachenoten.
Only Cannoli koekjes

Bianco Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM497200
Cannoli Bianco 54 stuks. De romige witte crème met witte chocolade erin die is gedecoreerd met granen omhuld met witte chocolade.
Only Cannoli koekjes

Limoncello Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM497600
Cannoli Limoncello 54 stuks. Zongerijpte citroen extract uit Sicilië geven hem zijn fris zoete smaak van citroen.
Only Cannoli koekjes

Cioccolato Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM497400
Cannoli Cioccolato 54 stuks. De heerlijke chocolade crème en is bestrooid met stukjes chocolade van topkwaliteit
Only Cannoli koekjes

Cappuccino Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM497300
Cannoli Cappuccino 54 stuks. De cappuccino cannoli bevat een vulling met 100% arabica bonen. De combinatie met de romige crème geeft de perfecte cappuccino smaak vol aroma. Het geheel wordt afgemaakt met een topping van witte merengue waardoor de smaak van een premium Italiaanse koffie met perfect melkschuim het dichtst wordt benaderd.
Only Cannoli koekjes

Amaretto Cannoli 54 stuks

Only cannoli
LAM497000
Cannoli Amaretto 54 stuks. De rijke Amaretto crème afgemaakt met een topping van kleine krokante stukjes Amarettini. De amandelsmaak wordt ondersteund door abrikoos en vanille.