Only Cannoli Vitrines

De Only Cannoli vitrines zijn een bewezen succes. De verschillende afmetingen zorgen ervoor dat er altijd een passend exemplaar is voor in uw winkel.

Bij de vitrine zit een koopovereenkomst. Hiervoor is door de producent gekozen om de kracht van het merk te bewaken. De koopovereenkomst geeft aan dat er geen andere artikelen dan de artikelen van Only Cannoli in bewaard mogen worden. Wij zijn vanuit Lambertz & Visser verplicht om dit contract vooraf levering ondertekend te retourneren aan Only Cannoli. Samen met u en de producent maken we op deze manier van Only Cannoli een sterk merk dat voor een mooie toevoeging van uw assortiment zorgt. Wij zullen het contract naar u mailen. Voor vragen en of opmerkingen staan we u graag persoonlijk te woord.

Only Cannoli Vitrines

Vitrini Mezzo Cannoli

Only cannoli
999730
Cannoli Vitrini Mezzo. Vanwege de afmetingen is deze afsluitbare vitrine is uitermate geschikt om op grotere bars en bijvoorbeeld voor “daghoreca” om op een bar/counter te plaatsen.
Only Cannoli Vitrines

Vitrini Duomo Cannoli

Only cannoli
999710
Cannoli Vitrini Duomo. Vanwege de smalle afmeting, is deze vitrine uitermate geschikt om op een kleine bar/counter te plaatsen.
Only Cannoli Vitrines

Vitrini Piu Grande XL Cannoli

Only cannoli
999720
Cannoli Vitrini Piu Grande XL. In deze afsluitbare vitrine kunnen maar liefst 250 cannoli geplaatst worden in totaal 10 smaken! 

Sinds kort hebben wij een showroom!


Wij laten jou graag alle unieke producten zien
en kijken graag samen naar de kansen in de markt.


Plan een bezoekje aan onze showroom


(Heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem!
Neem contact met ons op en wij komen naar jou.)