Kinderstuks

Een aantal leuke artikelen voor kinderen hoofdzakelijke lolly's, kauwgomballen en surprise eieren. 

Kinderstuks

Snoepkettingen 17g 60 stuks

R044685
De snoepketting is een kleurrijke en smakelijke traktatie voor jong en oud, met een combinatie van zachte en fruitige snoepjes die aan elkaar geregen zijn om een heerlijke en leuke eetervaring te bieden. Deze snoepketting is perfect voor feestjes, traktaties of gewoon als zoete verwennerij op elk moment van de dag.
Kinderstuks

Two To One Strawberry Lemon 12st

9554230
Two to One Strawberry/ Lemon is verpakt per 12 stuks in een doos. Deze lollie heeft een frisse maar zoete smaak van aardbei en citroen. Onderin de lollie zit een speeltje. De lollie is handig om mee te nemen en hersluitbaar. Hierdoor kan de lollie makkelijk even weggelegd worden. Deze Two to One lollie is populair bij kinderen door het extra speeltje wat...
Kinderstuks

Two To One Tropical 12st

9554257
Two to One Tropical verpakt per 12 stuks in een doos. Deze lollie heeft een frisse maar zoete smaak fruit smaak. Onderin de lollie zit een speeltje. De lollie is handig om mee te nemen en hersluitbaar. Hierdoor kan de lollie makkelijk even weggelegd worden. Deze Two to One lollie is populair bij kinderen door het extra speeltje wat inbegrepen is.
Kinderstuks

Mister Bubble painter

9552225606
De Mister Bubble Gum Painter Lollie worden per 100 stuks verpakt in een doorschijnende doos met een rood dekseltje. De zoete lollies krijgen de naam painter mee, omdat het je tong blauw kleurt. In het midden van de lolly zit ook nog een verassing, kauwgom! 
Kinderstuks

Frutta Spray 12st

R030743
De Frutta Spray is snoep in sprayvorm 12 stuks. Suikervrij snoep Snoep in sprayflacons Smaken: aardbei, appel en framboos
Kinderstuks

Mister Bubble met aardbeismaak

9552225601
De Knotsen smaak aardbei knotsen met 30% bubble gum vulling van Mister Bubble zijn de perfecte traktatie voor u als liefhebber van zoete lekkernijen. Deze knotsen zijn niet alleen heerlijk van smaak, maar hebben ook een verrassende vulling van bubble gum die uw smaakpupillen zal prikkelen.
Kinderstuks

Brain Licker blue

R030798
Ken jij deze blauwe Brain Licker al? De Brain Licker Blue is op dit moment een mega hit door de populariteit op TikTok. In dit display die bedoeld is om tentoon te stellen zitten 12 Brain Lickers. 
Kinderstuks

Baby Sucker 12st

R030520
Baby Sucker 12st met een leuk display om neer te zetten. Een lolly met een zure poeder dip, in de smaken: aardbei, bosbes en cola. Erg leuk als decoratie voor een gender reveal party. 
Kinderstuks

Grab Pop 12st

R030651
Hoe leuk zijn deze Grab Pops, je zult je nooit vervelen, want wanneer je de lolly op hebt kun je oneindig mee spelen en zelfs je kamer mee opruimen.  12st. 

Sinds kort hebben wij een showroom!


Wij laten jou graag alle unieke producten zien
en kijken graag samen naar de kansen in de markt.


Plan een bezoekje aan onze showroom


(Heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem!
Neem contact met ons op en wij komen naar jou.)