Herfst gevuld

De herfst betekent gezelligheid en heerlijke smaken. Bij Lambertz en Visser bieden we een assortiment van verrukkelijke gevulde chocolade die perfect past bij dit seizoen. Met rijke, seizoensgebonden vullingen in een hoogwaardige chocolade omhulling, zijn deze producten een ware traktatie voor uw klanten. Voeg een vleugje herfstige magie toe aan uw aanbod en laat uw klanten genieten van de kwaliteit die Lambertz en Visser biedt. Plaats vandaag nog uw bestelling en geef uw herfstassortiment een smaakvolle upgrade.

Herfst gevuld

Egels Musket Crispy 60st

Dragee
H24.EP007303
Chocolade Egels, elk zorgvuldig verrijkt met musket decoratie en een verrassend crispy bite. Deze unieke chocolade egels, met een gewicht van 26,9 gram per stuk en verpakt in een doos van 60 stuks, zijn de perfecte combinatie van smaak en textuur.
Herfst gevuld

Egels Pure hagelslag Crispy 60st

Dragee
H24.EP007304
Vernieuwde Chocolade Egels, elk zorgvuldig verrijkt met pure hagelslagdecoratie en een verrassend crispy bite. Deze unieke chocolade egels, met een gewicht van 26,9 gram per stuk en verpakt in een doos van 60 stuks, zijn de perfecte combinatie van smaak en textuur.
Herfst gevuld

Cacaobonen Geel/Groen Melk Praliné

Martinez
H24.01068
Verwelkom de herfst met onze unieke Chocolade Cacaobonen, een feestelijke traktatie die elke chocoladeliefhebber zal waarderen. Deze chocolaatjes wegen elk 16 gram en komen in een ruime verpakking van 2,3 kg, perfect voor het delen tijdens herfstfestiviteiten of als stijlvolle aanvulling op het seizoensgebonden decor.