Ontbijtkoek Noten klein 15st
Ontbijtkoek Noten klein 15st

Ontbijtkoek Noten klein 15st

Referentie: LVDJK20012

 
LVDJK20012
ROGGEbloem, invertsuikerstroop, water, glucose-fructosestroop, AMANDELEN (8%), CASHEWNOTEN (4%), HAZELNOTEN (4%), WALNOTEN (1%), Rijsmiddel(E500, E503, E450), Kruiden En Specerijen(kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, koriander), aardappelzetmeel, gember, sinaasappelschil, natuurazijn, suiker, Conserveermiddel(E223(SULFIET)), ROGGEmoutmeel. Bevat: Rogge, Gluten, Noten, Sulfiet, Amandelen, Hazelnoten, Walnoten, Cashewnoten

Allergenen

Allergie Aanwezig sporen Sporen onbekend
Gluten X
Schaaldieren X
Eieren X
Vis X
Pinda X
Soja X
Melk X
Noten X
Selderij X
Mosterd X
Sesamzaad X
Sulfiet X
Lupine X
Weekdieren X

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Bekijk de volledige Disclaimer.

Voedingswaarde per 100 gr./ml.

Energie 1502 kj
359 kcal
Koolhydraten 58 gr.
waarvan: Suiker 31 gr.
Proteine 5,7 gr.
Vet 11 gr.
waarvan: Verzadigd 0,7 gr.
Zout 0,59 gr.

Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Bekijk de volledige Disclaimer.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Sinds kort hebben wij een showroom!


Wij laten jou graag alle unieke producten zien
en kijken graag samen naar de kansen in de markt.


Plan een bezoek aan onze showroom


(Heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem!
Neem contact met ons op en wij komen naar jou.)

Onze site maakt gebruik van cookies om de website te laten functioneren,
en jou zo goed mogelijk te kunnen bedienen waar nodig.

Je hoeft zelf verder niks te doen.

Wil je hier meer over weten? Lees hier onze privacyverklaring.