POP EYE 18,8g 30st

  Display met 30st Pop Eye original van Trolli. De snoepjes wegen 18,8g per stuk en hebben een doorsnede van 3,5cm. 

  Categories:
  Reference:

  R24.598000209

  Ontdek de TikTok sensatie met onze Trolli Pop Eye! Deze grappige en unieke snoepjes, in de vorm van oogballen, zijn een ware traktatie voor avontuurlijke snoepliefhebbers. Elke oogbal van fruitgum bevat een verrassend zure vulling. Per stuk verpakt dus ideaal om uit te delen.

  Let op: vanwege de zure vulling raden we deze snoepjes niet aan voor kinderen jonger dan 5 jaar. Geniet op de juiste manier van deze lekkernijen door eerst te bijten en dan pas door te slikken. Bestel nu en daag jezelf en je vrienden uit met de spannende en smaakvolle Trolli Pop Eye!

  EAN 4000512999850

  Trolli
  R24.598000209

  Informatie

  Allergenen
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar!
  Ingrediënten
  glucosestroop, suiker, dextrose, gelatine, voedingszuur: citroenzuur, aroma's, geleermiddel: pectine, kleurstof: karmijn, curcumine, briljantblauw FCF, carbo medicinalis vegetabilis; glansmiddelen: bijenwas wit en geel.
  Voedingswaardes
  Energie kJ:
  Glucosestroop; suiker; dextrose; gelatine; zuur: citroenzuur; geleermiddel: pectine; smaakstoffen; kleuren: karmijn; curcumine, briljantblauw FCF; plantaardige koolstof; glansmiddel: bijenwas, wit en geel.

  Allergenen

  AllergieAanwezigsporenSporen onbekend
  GlutenX
  SchaaldierenX
  EierenX
  VisX
  PindaX
  SojaX
  MelkX
  NotenX
  SelderijX
  MosterdX
  SesamzaadX
  SulfietX
  LupineX
  WeekdierenX

  Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Bekijk de volledige Disclaimer.

  Misschien ook leuk