Lambertz & Visser

Na de overname van Visser Zoetwaren is Lambertz Zoetwaren uitgegroeid tot de groothandel Lambertz & Visser. Gevestigd in Brummen en geleid door een uniek team van eigenaren: de tweeling Fedde en Mel Lambertz, Anita van Otterloo en Tim van der Spek.

“Bij Lambertz & Visser werken we met passie. Vanuit de oerdrift om win-win situaties te creëren. Een oplossing die voor beide partijen zorgt voor voldoening, want daar krijgen we energie van. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends, producten, concepten en belevingen, zodat we u keer op keer kunnen blijven verrassen. Op zoek naar nóg beter, op zoek naar de wow-factor. Wij willen een stapje verder gaan en echt de tijd nemen om met u te zitten en te denken in concepten en nieuwe mogelijkheden die aansluiten op uw behoeften en wensen. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook.

We creëren met een creatief team, we assembleren en distribueren met een eigen buitendienst. We zijn betrokken met elkaar en met onze klanten en we hebben daarnaast een no-nonsense mentaliteit. We zijn direct en eerlijk en winden er geen doekjes om. Zo streven wij er altijd naar om zo snel en efficiënt mogelijk samen met u de weg naar succes te vinden!”


 

60 > leveranciers

Met meer dan zestig leveranciers, waarvan de helft in het buitenland, hebben wij een uitgebreid assortiment.

35 jaar ervaring

We hebben meer dan vijfendertig jaar ervaring in de specialiteitenbranche.

Vernieuwend

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om u te kunnen blijven verrassen.

Persoonlijk

We streven naar een persoonlijke samenwerking en bieden u graag ondersteuning.

Play

Het Team

Fedde

Mede-eigenaar

Mel

Mede-eigenaar

Anita

Mede-eigenaar

Tim

Mede-eigenaar

Kas

Magazijnbeheerder

Floor(tje)

Graphic content designer

Bas

Magazijnmedewerker/
chauffeur

Tijmen

Data specialist

Mariola

Assemblagemedewerker

Marijn

Assemblagemedewerker