Nog 46 dagen tot Kerst!

Categorieën: Lambertz & Visser Blog

Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in distributie, creatie en assemblage. We bieden een breed scala aan specialiteiten, waaronder streekproducten, zoetwaren, chocolade en merkartikelen. Ons diverse productaanbod zorgt voor uitstekende oplossingen voor bedrijven die unieke en kwalitatieve producten zoeken.

Speciale assortimenten voor bijzondere gelegenheden

Voor speciale seizoenen en dagen zoals herfst, Sinterklaas, Kerst, Moeder- en Vaderdag presenteren we speciale assortimenten met bijpassende seizoensgebonden producten. Deze producten voegen een magisch tintje toe aan speciale gelegenheden en helpen retailers om hun klanten te verrassen en te verwennen tijdens deze bijzondere periodes van het jaar. Ons assortiment voor herfst, Sinterklaas en Kerst is momenteel beschikbaar om te bestellen op onze website. Wees er snel bij, aangezien deze assortimenten populair zijn en op bestelling worden gemaakt. Plaats eenvoudig en snel je bestelling via onze website.

Eigen bezorgdienst voor optimaal gemak

Een van onze USP's is onze eigen bezorgdienst met geconditioneerd transport. Hierdoor worden al onze producten in optimale staat bij de klant afgeleverd, of het nu gaat om chocolade, zoetwaren of andere specialiteiten. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun bestellingen perfect zijn en van hoogwaardige kwaliteit. Onze bezorgdienst komt elke twee weken op elke locatie in Nederland.

Assortiment samenstelling op maat en private label opties

Een ander voordeel dat we bieden, is de ondersteuning bij het samenstellen van assortimenten. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft en staan klaar om te helpen bij het selecteren van de juiste mix van producten die perfect aansluit bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor private label producten, waarmee klanten hun eigen etiketten en logo's op producten kunnen laten plaatsen. Dit stelt bedrijven in staat om een uniek en gepersonaliseerd assortiment te creëren, waarmee ze hun merkidentiteit kunnen versterken en zich kunnen onderscheiden in de markt.

Ontdek meer!

Ontdek meer en vraag een inlogcode aan om eenvoudig en snel te bestellen via onze website: www.lambertzenvisser.nl. Je kunt ook contact met ons opnemen via (0593)523671 of per e-mail via info@lambertzenvisser.nl.

Deel deze blog

Voeg een reactie toe