Overname van Caro: “Als we het niet kunnen kopen, moeten we het maken!”

Categorieën: Lambertz & Visser Blog

In een opwindende wending van gebeurtenissen hebben wij, Lambertz & Visser, onlangs de chocoladefabriek Caro uit Purmerend overgenomen. Deze strategische stap markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor ons, maar ook voor liefhebbers van handgemaakte, klantspecifieke chocoladeproducten van hoogwaardige kwaliteit.

Caro, bekend om haar toewijding aan het creëren van ambachtelijke chocoladelekkernijen, stond ook bekend om het vervaardigen van unieke en op maat gemaakte chocoladeproducten in zowel kleine als grotere hoeveelheden. Het faillissement van Caro leek een bittere nasmaak achter te laten in de chocolade-industrie, maar wij hebben deze situatie omgezet in een kans om de erfenis van Caro voort te zetten en uit te breiden.

Belgische kwaliteit: Caro's unieke productieproces

Een opvallend kenmerk van Caro's productieproces is het gebruik van alleen de beste Belgische chocolade, wat garant staat voor een uitzonderlijke smaak. De eindproducten waar Caro bekend om staat, zijn voornamelijk handgespoten artikelen, chocoladeletters en producten op maat voor de klant.

Samensmelting van vakmanschap en distributiemogelijkheden

Door deze overname breiden wij onze expertise verder uit, met een duidelijke focus op het behoud van Caro's hoge kwaliteitsstandaarden en klantgerichte aanpak. De overname van Caro door Lambertz & Visser toont niet alleen de veerkracht van de chocolade-industrie, maar ook het belang van innovatie en aanpassingsvermogen. De samensmelting van Caro's vakmanschap met onze uitgebreide distributiemogelijkheden belooft een spannende reis vol heerlijke verrassingen voor retailers door het hele land.

Traditie en vooruitgang

In een tijd waarin de zoektocht naar hoogwaardige, op maat gemaakte lekkernijen de overhand heeft, gaan wij aan de slag met de harmonie tussen traditie en vooruitgang. Deze strategische zet benadrukt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten, terwijl we de erfenis van Caro voortzetten en nieuwe wegen inslaan in de smakelijke wereld van ambachtelijke chocoladeproducten.

Deel deze blog

Voeg een reactie toe